Metaal voor design spruce stove

Twee Nederlandse designers uit Eindhoven riepen de hulp van Bouwmeester in voor hun unieke designobject, de spruce stove. Een ‘machine’ die in 1x een hele boomstam verbrandt. Er zijn 2 modellen ontwikkeld: een indoor en outdoor variant. Bouwmeester Metaal is de trotse supplier van de metalen behuizing van dit object.

50 jaar Meesters in Metaal

50 jaar Meesters in Metaal Het geschiedenisverhaal van vader en zoon Bouwmeester Landbouwwerktuigen, tenten en luchthallen De achtjarige Rinus Bouwmeester droomt van een eigen bedrijf. In 1963 begint hij met het repareren van landbouwwerktuigen op het erf van zijn pa. Dag en nacht kunnen klanten bij hem aankloppen. Vanuit een kamertje thuis, werkt hij hard voor brood op de plank. Pas in 1974 bouwt hij de huidige werkplaats aan de Industrieweg te Oudenbosch en neemt zijn eerste personeel aan. Hij doorstaat de crisis

Richard in Qatar

Grenzeloos ondernemen: Eind december bracht Richard een bezoek in Qatar. Daar inspecteerde hij de wikkelmachine waar ons team een ruime periode hard aan gewerkt heeft. Heel bijzonder om je eigen product over de grens live te bewonderen. Steeds vaker leveren wij (deel)machines over de grenzen. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact op!