Verlenglepels

Verplaats ‘lange’ ladingen met de verlenglepels van Bouwmeestermetaal

Voor veel bedrijven en werkplaatsen is de vorkheftruck een machine die niet meer uit het dagelijks leven is weg te denken. Het transporteren, laden en lossen alsmede het opslaan van zware goederen is zonder deze machines niet of nauwelijks uitvoerbaar. Vaak komt het voor dat de ‘vorken’ van de heftruck te kort zijn om veilig te werken met zware materialen. Heftruck verlenglepels bieden dan uitkomst.

Wat zijn verlenglepels?
Werkt u binnen uw bedrijf met een heftruck? Dan weet u dat voor veel ladingen de standaardlengte van de lepels van uw heftruck voldoende is. Echter, het kan ook voorkomen dat u langwerpige ladingen moet vervoeren. Verlenglepels stellen u in staat om ladingen die langer zijn dan uw huidige heftruckvorken op een veilige manier te verplaatsen. Verlenglepels zijn gemaakt van stevige stalen omhulsels en dienen over de bestaande vorken te worden geschoven. De verlenglepels van Bouwmeestermetaal zijn eenvoudig door één persoon te monteren. Met de vorkheftruck steekt u eenvoudig in de verlenglepel en vervolgens bevestigt u de pin. Hierdoor voorkomt u dat de verlenglepels los kunnen schieten.

Assortiment heftruck verlenglepels
Bouwmeestermetaal heeft verlenglepels in verschillende soorten en maten. In ons assortiment treft u drie varianten, namelijk verlenglepels van 100 mm, 120 mm en 140 mm breedte. U kunt de lengte met maximaal 40% vergroten ten opzichte van de originele verlenglepels. Voor wat betreft de afwerking heeft u de keuze uit zwart en thermisch verzinkt. Kiest u voor de thermische verzinkte verlenglepels dat bent u verzekerd van verlenglepels die zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en vochtige ruimtes. Voor een optimale gebruikerservaring is het einde van de verlenglepels afgerond.

Aandachtspunten bij het bestellen van uw verlenglepels
Besluit u verlenglepels aan te schaffen, houdt u er dan rekening mee dat de lepels maximaal 40% van de originele lepels mogen uitsteken. Hierdoor garandeert u het draagvermogen. Daarnaast is het zaak dat u de verlenglepels evenredig belast.

Meer informatie nodig?
Bestel uw verlenglepels eenvoudig en snel in onze webshop en wij bezorgen hem binnen drie werkdagen op uw locatie in Nederland. Kiest u voor de thermisch verzinkte verlenglepels, dan bedraagt de levertijd 6 werkdagen. U betaalt hiervoor geen verzendkosten. Heeft u vragen over onze verlenglepels of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag bij het vinden van uw verlenglepel.

Met al meer dan 50 jaar ervaring garandeert Bouwmeestermetaal snelle en innovatieve oplossingen voor elke
metaalconstructie. Efficiënt werken maakt deze belofte waar. Bij ons is elke werknemer getraind in slimmer organiseren.