Transporteer eenvoudig bulkgoederen met een schepbak voor heftrucks

Wanneer u een schepbak monteert aan uw heftruck, kunt u eenvoudig bulkgoederen, zoals zand en grond van A naar B transporteren. Bouwmeestermetaal heeft een ruime keuze in schepbakken. Wij adviseren u graag over de schepbak die het beste aansluit bij uw wensen en eisen.

Wat is een schepbak? 
Een schepbak zorgt ervoor dat u op een eenvoudige manier uw heftruck kunt omtoveren tot een transportmiddel om bulkproducten of andere producten mee te vervoeren. Het koppelen van de schepbak aan uw heftruck gaat eenvoudig en snel door de schepbak aan de heftrucklepels te monteren.

Wat zijn de voordelen van een schepbak? 
Werken met een schepbak biedt u tal van voordelen. Zo kunt u op eenvoudige manier uw bulkproducten, zoals graan, aardappelen, mest, zand of grind, laden en lossen. De schepbakken van Bouwmeestermetaal zijn ontworpen van speciaal staal dat naar voren hellend is ontwikkeld, zodat u op een zo grondige en efficiënt mogelijke manier uw materiaal kunt opnemen. Een prettige bijkomstigheid van het werken met een schepbak is dat u veel arbeid uit handen neemt en daarmee veel tijd over heeft voor andere werkzaamheden.

Welke opties voor uw schepbak zijn er beschikbaar?
Bij Bouwmeestermetaal heeft u ruime keuze uit schepbakken in alle soorten en maten. Zo heeft u al een schepbak vanaf € 850 en variëren de afmetingen (L x B x H) van 1750 x 1000 x 550 tot 1750 x 1500 x 550. Alle schepbakken van Bouwmeestermetaal zijn uitgevoerd met een stabiel ontgrendelmechanisme voor het lossen van uw heftruck. Met een trekkoord kunt u dit ontgrendelmechanisme vanaf de bestuurdersstoel van de heftruck bedienen.

Het ontwerp van onze schepbakken is eenvoudig, robuust en zeer duurzaam. De gelaste stalen constructie en slijtvaste schuifstrip zorgen voor een lange levensduur. Onze compleet thermisch verzinkte schepbakken zijn bestand tegen weersinvloeden en gebruik in vochtige ruimtes. Wilt u de standaard schepbak uitbreiden met extra opties? Dan is dit uiteraard mogelijk. Zo kunt u uw schepbak onder meer voorzien van een coating in een RAL kleur naar keuze of uitbreiden met een instelbare kieprem voor het veilig en rustig lossen van uw bulkmateriaal. Tevens behoort het toevoegen van een hydraulische cilinder, zodat de schepbak middels het vrij ventiel op de heftruck kan worden bediend, tot een van de extra opties.

Meer informatie nodig?
Bestel uw schepbak eenvoudig en snel in onze webshop en wij bezorgen hem binnen drie dagen op uw locatie in Nederland. Heeft u vragen over onze schepbakken of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op.

We helpen u graag bij het vinden van uw schepbak. Met al meer dan 50 jaar ervaring garandeert Bouwmeestermetaal snelle en innovatieve oplossingen voor elke metaalconstructie. Efficiënt werken maakt deze belofte waar. Bij ons is elke werknemer getraind in slimmer organiseren.