Vereenvoudig uw afvalverwerkingsproces met de kantelbakken van Bouwmeestermetaal

Bent u op zoek naar een kantelbak van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Bouwmeestermetaal aan het juiste adres. Wij bieden kantelbakken in alle soorten en maten en helpen u graag bij het vinden van een kantelbak die aansluit op uw wensen en eisen. Metaal, beton en andere zwaargewichten zijn toevertrouwd aan onze kantelbakken. Met het unieke Bouwmeester kantelsysteem kunt u genieten van een optimaal gebruiksgemak.

Wat is een kantelbak?
Een kantelbak helpt u uw afvalverwerkings- of afvalsortingsproces te vereenvoudigen. Middels een kantelbak kunt u namelijk in een keer grote hoeveelheden afval afvoeren of verplaatsen. Met de lepels van de heftruck tilt u de kantelbak op en middels het kantelsysteem kan het afval eenvoudig worden gestort.

Wat zijn de voordelen van een kantelbak?
Een kantelbak in uw omgeving brengt tal van voordelen met zich mee. Naast dat het een handig middel is om in een keer grote hoeveelheden bulkproducten te vervoeren, is het vooral een product dat bijdraagt aan het creëren van een opgeruimde omgeving. Wanneer de kantelbak(ken) strategisch word(t)en weggezet op de locatie stimuleert u dat afval direct wordt weggegooid. De heftruck zorgt ervoor dat u het afval snel en eenvoudig kunt verplaatsen. De voordelen van de kantelbak op een rij:

  • Een kantelbak draagt bij aan een schone en opgeruimde omgeving;
  • Een kantelbak verhoogt de veiligheid van de omgeving;
  • Een kantelbak is geschikt voor ieder soort afval;
  • Eenvoudig en snel te verplaatsen met de heftruck;
  • Een robuust product dat lange tijd meegaat.

Welke soorten kantelbakken zijn er?
Bij Bouwmeestermetaal treft u een ruime keuze in kantelbakken in alle soorten en maten. Zo bent u al vanaf € 450 al in het bezit van een kantelbak. Kantelbakken zijn er van 440 tot 1140 liter en in diverse formaten. Bent u op zoek naar een kleine kantelbak? Dan is het formaat 1165 x 1050 x 845 misschien iets voor u. Wilt u liever een kantelbak waarmee u écht grote hoeveelheden afval kunt vervoeren, dan komt u al snel uit bij de kantelbak van 1450 x 1580 x 1000. Met onze thermisch verzinkte kantelbakken bent u bestand tegen alle weerinvloeden en vochtige ruimtes. Alle kantelbakken van Bouwmeestermetaal zijn voorzien van een CE keurmerk en veiligheidsketting met beugel. De veiligheidsketting en -beugel garanderen dat de kantelbak op de lepels van de heftruck bevestigd blijft.

Meer informatie?
Bestel uw kantelbak eenvoudig en snel in onze webshop en wij bezorgen het product binnen drie dagen op de gewenste locatie in Nederland. Heeft u vragen over de kantelbak of wilt u extra informatie  ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag bij het vinden van een geschikte kantelbak.

Met al meer dan 50 jaar ervaring garandeert Bouwmeestermetaal snelle en innovatieve oplossing voor elke metaalconstructie. Efficiënt werken maakt deze belofte waar. Bij ons is elke werknemer getraind in slimmer organiseren.